На думку співголови громадської ініціативи «Права справа» Дмитра Снєгирьова, влада провалила комунікацію з народом у питаннях організації роботи Нацполіції та масової вакцинації.

У програмі «Политика наизнанку» експерт навів аргументи.

«Раніше у програмі «Политика наизнанку» я розповідав про деталі постачання індійської вакцини. Станом на сьогодні вакцинувалося лише 10 тисяч осіб. Нагадаю, з Індії було завезено 500 тисяч доз. Степанов та Зеленський вакцинувались, щоб показати безпечність вакцини, бо розуміють, що програма вакцинування населення фактично провалена», - зазначив Снєгирьов.

На думку експерта, через те, що влада не освідчила людей щодо деталей вакцинації, народ масово від неї відмовляється, бо не довіряє їй. Це можна було б запобігти вживши заходів щодо поширення інформації і запобіганню створення фейків про вакцинацію.

Ведучий навів другий аргумент.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляють ЗМІ, 1 березня 2021 року на сайті луганської обласної прокуратури з’являється інформація, що досудовою прокуратурою завершено розслідування і направлений у суд звинувачувальний акт на мешканця міста Кадіївка та інших учасників терористичного загону, яких звинувачують у організації злочинного угрупування та захоплення адміністративних будівель у Луганську в 2014 році.

«Саме цікаве у цій історії те, що звинувачений вже як півроку мертвий. Це вже не перший випадок коли поліція демонструє неефективну роботу щодо перешкоджання діяльності терористів. Я неодноразово пропонував створити аналітичний центр у кооперації з Нацполіцією, який займався би пошуком достовірної інформації з окупованих територій, але позитивної відповіді я не отримав», - резюмував Снєгирьов.

Нагадаємо, Знай.ua поширював думку Снєгирьова, що Нацполіції потрібно створити аналітичний центр, який займався би збором інформації з окупованих територій.

Раніше Знай.ua публікував заяву Снєгирьова, що вибух машини ватажка бойовиків Попова – лише імітація вибуху.