Вплив бізнесмена Ігоря Коломойського поширюється лише на ту частину партії «Слуга народу», чий голос не має великого значення у прийнятті рішень.

Про це розповів у програмі «Що далі» на каналі «Знай24» політолог Олександр Москалюк.

Експерт стверджує, що Коломойський має певний вплив у владі, але він поширюється не на найважливішу частину партії «Слуга народу». Він також звертає увагу, що завдяки системній підтримці багатьох інших фракцій більша частина питань зазвичай і набирає необхідні 226 голосів.

«Якщо Коломойський хоче якось показати своє значення Зеленському, то йому треба тоді збільшувати вплив і не обмежуватися тоді 25 чи 30 депутатами», - каже Москалюк.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На його думку, важко уявити, щоб зараз Ігор Коломойський займався розміщенням людей по певних місцях.

«Коломойський в українській політиці, в тіньовій українській політиці тривалий період часу перебуває», - зазначає політолог.

Чисельність союзників (часто з протилежних за ідеями фракцій) бізнесмена зазвичай змінювалася доволі швидко. З огляду на це, як вважає Москалюк, можна очікувати від нього ще подібних спроб.

Нагадаємо, Олександр Доній спрогнозував, яким політичним силам українці віддадуть свої голоси.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Україна переживає кризу моделі держави.