Журналістка Катерина Котенкова у програмі «Суть событий» поділилась власною думкою щодо накладення санкцій на Коломойського.

«Виникає враження, ніби Коломойський хотів показати, що Америка без нього у складних українських справах не розбереться, що у нього на руках усі козирі, і хотів «розторгувати» свій вплив в обмін на недоторканність. Але ось парадокс – як тільки Коломойський показав усім, що у його впливу немає меж, все це почало збільшувати не його вагу, а збільшувати його токсичність», - зазначила Котенкова.

За словами ведучої, те, що Коломойський буде визнаний наймасштабнішим корупціонером і потрапить під американські санкції, завжди було лише питанням часу. Наступний крок – обвинувальний акт американського правосуддя проти колишнього власника Приватбанку.

«Далі, не думаю, що владу чекають глобальні зміни. Дії США, ці санкції, удар по Коломойському на порядок посилюють вплив США в Україні. Це, мабуть, єдиний на сьогодні очевидний результат санкцій США проти Коломойського в українській політиці», - підкреслила Котенкова.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Нагадаємо, для Знай.ua Котенкова розповіла про суть програми підвищення пенсій.

Раніше Знай.ua поширював заяву Котенкової, що якість комунальних послуг стає лише гіршою, а комунальні послуги стають все дорожчими.