Олігархія в Україні може припинити своє існування. Про це заявив політолог Руслан Бізяєв у програмі “Романенко Бесіди”.

За його словами, олігархи можуть вивести свої активи з України, якщо зрозуміють, що вони не приносять прибутку і не покривають витрат.

"Треба зрозуміти, що як тільки олігархи відчують, що їх активи тут стали нерентабельні, їм простіше вивести це все і працювати там - Україна закінчиться. Тому що впаде підпорка. А ось підпорки цієї немає - давай говорити про те, як повільно створювати ось цю підпорку", - сказав Руслан Бізяєв.

Політолог каже, що аби заснувати свою опору необхідно обміркувати важливі питання: Донбас, робота з електоратом, формування стратегії, освіти й роботи з молоддю.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Адженда (стратегія - ред.) 2030 - це вже стало ім'я загальне у всіх нормальних країнах. А у нас адженда 2030 - це скільки ми розпилимо в 2029 році", - підкреслив політолог.

Експерт зазначає, що світ рухається вперед з величезною швидкістю. Тому, олігархам не буде сенсу захищати та боротися за свої активи, адже вони зовсім скоро стануть нерентабельними.

Ранее, как сообщает Знай.ua, Руслан Бизяев высказал мнение, что у власти нет стратегии.

Также он указал, что она нарушила «общественный договор».