Після вбивства бізнесмена Євгена Щербаня пройшла вже чверть століття, але відлуння від нього чути досі - в тому числі й у відносинах між синами покійного.

Ситуацію в ефірі програми «Що далі?» на каналі «Знай 24» коментує колишній депутат Верховної ради України VI та VII скликань, голова Луганської обласної державної адміністрації, керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

«Я звертаюся до Євгена: Женя, Руслан - твій брат. Я сам готовий об'єднати свої зусилля задля пошуків міфічного «золота Полуботка», «золота партії», а для реальних цілей. Нумо знайдім кілера Болотських, щоб він довічно сидів у в'язниці. І разом доб'ємося, щоб в Україні привезли замовника цього вбивства», - говорить Москаль.

Він закликає припинити шантаж. Після вбивства Щербаня, нагадав Москаль, проводився аудит всіх фірм, і добро на нього дав сам Лазаренко. Він все робив для того, щоб вони закрилися. Був проведений і аудит Індустріального союзу Донбасу, як і тих компаній, до яких був причетний Ахметов. Було точно встановлено, що ні Ахметову, ні Таруті від загибелі Щербаня нічого не дісталося.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Геннадій Москаль однозначно наполягає на цьому. Він дивується: якщо фірма «Гефест» була такою дорогою, то чому син після розстрілу батька не очолив її? Насправді й при покійному Євгенії Щербані, і після нього цю фірму очолював син губернатора Донецької області, теж Щербаня, тільки Володимира. Чому ж син покійного не претендував на неї?

«Індустріальний союз Донбасу не був створений Щербанем. Щербань виступав за те, щоб гроші за газ не виходили за межі Донецької області, адже вся металургія була сконцентрована саме там», - розповідає гість програми.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, Геннадій Москаль розповів про спадкоємців покійного Євгена Щербаня.

Також він назвав замовника його вбивства.