У програмі «Политика наизнанку» співголова громадської ініціативи «Права справа» і військовий експерт Дмитро Снєгирьов розвіяв плітки про можливу наступальну операцію з боку бойовиків, про яку повідомляли правозахисники.

«На думку правозахисників, про наступ свідчить завезення лісоматеріалів відповідно за маршрутом Алчевськ-Стаханів-Первомайськ. Тут є один дуже показовий момент: справа в тім, що Алчевськ це фактично тилове місто, яке знаходиться від лінії зіткнення на відстані декількох десятків кілометрів», - зазначив Снєгирьов.

За словами експерта, як завезення лісоматеріалів, які використовуються в якості матеріалу для будівництва укріплень на позиціях бойовиків, може свідчити про наступальний характер операції.

«Ще раз підкреслю, Алчевськ – тилове місто, те саме стосується міста Стаханів. Тобто це знов повне нерозуміння поточної ситуації», - підкреслив Снєгирьов.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також експерт зазначив, що наразі в українських ЗМІ поширюється дуже багато фейкової інформації про бойовиків та в цілому про ОРДЛО. Український інфопростір є «прохідним двором» для інформаційних операцій російських спецслужб.

Нагадаємо, Знай.ua поширював заяву Снєгирьова, що підготовка наступу з боку бойовиків – фейк.

Раніще Знай.ua публікувало думку Левченка, що конфлікт навколо острова Тузла – Репетиція окупації Криму.