Чи захочуть Сполучені Штати співпрацюватимуть з Україною в справі Павла Лазаренка, і чи можливий його повернення в нашу країну?

Свою думку з цього приводу в ефірі програми «Що далі?» на каналі «Знай 24» висловлює колишній депутат Верховної ради України VI та VII скликань, голова Луганської обласної державної адміністрації, керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

«Сполучені Штати повинні співпрацювати з Національним антикорупційним бюро, а воно веде справу щодо Лазаренка. У нас немає правової бази щодо правопорушників. Але тоді як можна водити санкції щодо українських громадян, якщо немає бази?», - запитує Москаль.

За його словами, український парламент повинен прийняти три закони, і все буде нормально працювати. Ось тільки у парламенту справа ніяк не дійде до цього. А без нових законів повернення Павла Лазаренка в Україну неможливе.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Якщо Лазаренко повернуть в Україну, під ударом опиниться тільки він сам. Навіть з урахуванням того, що він відсидів там, тут його чекає довічне ув'язнення - адже смертну кару в Україні вже скасували», - вважає Геннадій Москаль.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він прокоментував справу про вбивство бізнесмена Євгена Щербаня.

Також Москаль висловився з приводу фільму «Спадкоємець».