Зрив операції «Вагнергейт», яка була запланована спільно з американськими спецслужбами, породив чутки про просочування інформації в вищих ешелонах влади. Чи можуть наші партнери довіряти Україні в цілому, після зриву операції?

Про це розповів політолог Тарас Загородній у своєму відеоблозі на Youtube.

«Злі язики кажуть, що була зірвана спеціальна операція, яку наші спецслужби проводили спільно з американськими та іншими дружніми спеціальними службами. Вона дозволяла б виманити з території ОРДЛО групу бойовиків, які воювали проти України і заарештувати їх на території України», - сказав експерт.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Політолог розповів, що ходять чутки про просочування інформації на рівні вищого керівництва. Є думка, що кілька місяців тому в присутності президента, в тому числі, була зроблена доповідь від спеціальних служб про якусь операцію, яка зараз проводиться і стався витік.

«Це викликало дуже сильне обурення в першу чергу в розвідках наших дружніх країн, які допомагають нам боротися з окупацією Російської Федерації. Це поставило на кін взагалі питання про співпрацю з нашими спеціальними службами, якщо витік на такому рівні відбувається, то чому можна довіряти Україні в цілому», - резюмував Загородній.

Нещодавно Знай.ua повідомляв, що владна вертикаль сама не знає, чого хоче.

Також Загородній констатував, що РФ, як завжди, саботує будь-які спроби і гальмує переговорний процес.