У програмі «Романенко.Беседы» український філософ і політолог, президент Центру соціальних досліджень «Софія» Андрій Єрмолаєв розповів про співпрацю з бізнес-елітами країн СНД.

«Довгі роки, десятиліття функціонувало спільне підприємство еліт країн СНД, яке зберігало та змінювали господарчі фінансові зв’язки не в залежності від того, як відбувся і оформився політичний переділ. Потоки критичного імпорту та критичних технологій були самим надійним та ефективним засобом підтримання функціонування спільних підприємств», - зазначив Єрмолаєв.

Політолог впевнений, що, не дивлячись на політичну ситуацію, бізнес еліти, які залежать від політичного режиму, все одно здійснюють воєнний та критичний імпорт.

Єрмолаєв каже, що військово-промисловий комплекс, незалежно від декларацій та політичних війн, потрапляв під тісний зв’язок. До військово-промислового комплексу входили електроенергія, усі види електроносіїв та високотехнологічні елементи.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За його словами, при президентстві Порошенка в країні була військова корупція, яка виявлялася через продаж важливих деталей. Деталі були пов’язані з бронетехнікою та авіацією і т.д. Схема працювала наступним чином: хтось платив кошти, а хтось надавав послуги – поставку.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Кость Бондаренко розповів про роль Азарова в «Партії Регіонів».

Також Бондаренко розповів, хто поділив Україну на захід і схід.