Колишній президент України Віктор Ющенко почав "бронзовіти" і проявляти надмірну важливість і незаперечність суджень ще на етапі до того, як він став президентом.

Про це сказав політолог Кость Бондаренко у програмі Руслана Бізяєва “Культ особистості”.

"Це “бронзовіння” почалося ще на етапі до того, як він став президентом... Напевно, вже до моменту, коли він очолив партію “Наша Україна” і в той час, коли він уже сприймався як якийсь месія, він вже почав “бронзовіти", - сказав Кость Бондаренко.

Він зазначив, що відмінною рисою для Віктора Ющенка було те, що він зневажливо ставився до людей у ​​своєму оточенні. При цьому, вона почала відчуватися вже в 2004 році.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Але це ретельно приховувалося від широкої громадськості. Широкій громадськості він демонструвався у вигляді такої людини, з широкими жестами, демократичної натури, доступного, абсолютно земного та інше. До 2007 року ця тенденція почала вже проявлятися у всій красі, якщо це можна назвати красою. І ось якраз в 2007 році як особисті якості Ющенко, так і тіньова діяльність його сірих кардиналів, які перебували навколо нього, так і, будемо говорити відверто, особливо цинічна нахабність оточення Януковича... Все це, цей коктейль, він привів до вибуху", - сказав політолог.

За його словами, відповісти на цю кризу в конституційних рамках було неможливо.

Як повідомляв Знай.ua, Бондаренко пояснив, чому Ющенко прибрав Тимошенко.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Бізяєв заявив, що не вірить в майбутнє "Слуги народу": йде Зеленський - ця партія через 20 хвилин закінчується.