Генеральний конструктор і глава Київського конструкторського бюро «Луч» Олег Коростельов в програмі «On target з капітаном Гарі Табах» розповів про свою юність.

«Батько був військовим. Народився я в Україні, прожили практично моє свідоме життя, до 9 класу десь, потім ми переїхали до Білорусі – батька перевели служити. Потім я повернувся в Україну вже після школи і вступив до авіаційного інституту», - розповідає Коростельов.

Тоді Національний авіаційний університет (НАУ) називався Київським інститутом інженерів цивільної авіації (КІІЦА).

«Це був особливий інститут, там були тільки хлопці, коли я вступав – це 67-й рік. Всі ходили в формі цивільної авіації, це було приємно», - згадує він.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

За словами Коростельова, його основні року пройшли в Україні.

«Тут я виріс як людина, як інженер, як вчений», - заявив генеральний конструктор і глава Київського конструкторського бюро «Луч».

Він додав, що йому доводиться бувати у багатьох містах України.

«І я завжди ловлю себе на думці, особливо коли десь буваю за кордоном, що красивіше України, красивіше їх людей, добріших, більш працелюбних, ніде немає», - говорить Коростельов.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Лось розповів про переваги та недоліки робототехніки.

Також Лось заявив, що Україна працює над створенням власних бойових безпілотників.