Зброя рятує життя і її створення є суспільно корисною місією, оскільки завжди держави будуть оцінювати свої можливості по відношенню до інших держав.

Про це сказав Герой України та генеральний конструктор Київського конструкторського бюро “Промінь” Олег Коростельов у програмі “On Target” Гарі Табаха.

Олег Коростельов зазначив, що в усі часи зброя робила історію - вона або давала незалежність, або її відсутність забезпечувала поневолення.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Тут ми однозначно виконуємо суспільно корисну місію. Ми забезпечуємо виконання закону і розмови на рівних. Ось це найголовніше. І як би хто не кутався в якийсь одяг... Але завжди людина буде оцінювати свої можливості по відношенню до іншої людини. На жаль, так оцінює держава державу. Ми нікуди від цього не дінемося зараз", - сказав Олег Коростельов.

За його словами, зброя не забирає життя, а рятує, оскільки вона повинна дуже грамотно та точно нести смерть.

Як повідомляв Знай.ua, політтехнолог розповів про основні проблеми, чому Україна не торгує.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що на думку Толкачова, посилення військового конфлікту на Донбасі не уникнути.