Феномен США полягає в активному розвитку продуктивних сил. За аналогічних умов створення та ведення бізнесу Україна могла би сягнути тих же висот.

Таку думку у програмі “On Target” Гарі Табаха висловив Олег Коростельов, Герой України та генеральний конструктор Київського конструкторського бюро “Промінь”.

Коростельов розповідає, що причиною економічного успіху Америки є особливе ставлення до виробничих сил. «Там дають розвиватися, вона виросла з цього - розвиватися продуктивним силам», - каже він про феномен США. Водночас він висловлює бажання мати в Україні такі ж закони, таке ж належне їхнє виконання і таке ж ставлення до продукції.

Гість програми зі здивуванням і захопленням говорить про ситуацію з Ілоном Маском: його бізнес, інтернет-банкінг, не відібрали, незважаючи на помилки в оформленні розробки, а дали можливість продовжувати цим займатися.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Якби у нас були такі умови для бізнесу, для виробництва, ми б стрибнули дуже швидко високо», - вважає він.

Нагадаємо, Якубін розповів про мету співпраці України із США.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Шимальський пояснив, чому в деяких країнах відбувся раптовий економічний сплеск.