У програмі «Романенко. Бесіди» політолог Олександр Харебін заявив, що Петру Порошенку не вдасться зайняти посаду президента України знову, оскільки його справою тепер займуться Сполучені Штати Америки.

Політолог розповідає, що, оскільки американці вже ввели санкції проти Ігоря Коломойського, винного в махінаціях та корупції протягом 2014-2015 років, то тодішній президент України Петро Порошенко цілком може стати наступним пунктом у розслідуванні США.

«При чому він наступний з боку американців, в їх же логіці», - переконаний Харебін. Як він каже, хоч і не знайомий особисто із президентом США Джо Байденом, але навряд можна заплющити очі на витік фотографій із ситуативної кімнати. «Чи варті якісь там відносини репутаційних втрат», - запитує Харебін.

На його думку, те, що злив фотографій відбувся саме в Україні, беззаперечний факт, і цілком ймовірно він відбувся з боку Петра Порошенка чи когось із його команди. Такої ж думки дотримуються і українські олігархи, і електорат Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Отже, експерт переконаний у тому, що далі США візьмуться за справу Петра Порошенка. З огляду на це, знову президентом йому не вже бути, а тому варто перестати плекати цю ілюзію.

Нагадаємо, Бізяєв вважає Bellingcat інструментом політичної гри Великобританії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Бортнік розповів про боротьбу позовів у судах США.