Українці вважають себе патерналістами і виступають проти бізнесу, тому що на їхню думку - у високих тарифах на газ винен саме бізнес.

Про це сказав підприємець Павло Себастьянович в ефірі програми "Що далі" на каналі "Знай24".

"Ось я пам'ятаю, Vox.ua теж зробив якесь там опитування і сказав, що українці патерналісти, не люблять бізнес і все. Я їм привів американське дослідження, де точно так люди реагували. Точно такі ж соціалісти точно так же хочуть перерозподілу, точно так же ненавидять особливо великий бізнес. Вважають, що він весь пов'язаний з владою. Ну, воно так, напевно, і є", - сказав Павло Себастьянович.

Він зазначив, що в США позитивно ставляться до малого бізнесу, але великий бізнес ненавидять.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Точно такі ж питання задані в Україні. Але не розділяючи великий і малий бізнес у нас проти, тому що вони вважають, що тарифи, які їм газові надсилають - вони вважають, що це бізнес винен. Що це бізнес все їм продає, не розуміючи, як з'являється ця ціна", - додав підприємець.

Як повідомляв Знай.ua, Бортник розповів про боротьбу позовів в судах США.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Національна економічна стратегія-2030 ляже в основу планів діяльності міністерств.