У своєму блозі «Тарас Загородній говорить» політолог Тарас Загородній розповів, як в Івано-Франківську проходять довибори.

«Ситуація показує, що ейфорія з приводу влади «слуг народу» вже пройшла: кандидати, які йдуть від Слуг народу, займають далеко не другі місця, а, навіть, програють усі вибори. В Івано-Франківську від «слуг» балотується пан Шевченко, який є давнім соратником Коломойського», - зазначив Загородній.

За словами політолога, Олександр Шевченко досить довго вже в політиці і, судячи з рейтингів, зараз знову повернеться в парламент. На думку ведучого, людина де-факто є господарем області і йому вдається переконати людей, що краще голосувати за відомого кандидата, ніж за «ноунейма», який буде робити незрозуміло що.

«На другому місці йде кандидат від «Свободи» Руслан Кошулинський. «Свобода» зберігає позиції на цьому окрузі, вони не сильно сподівалися на перемогу, але на пристойний другий результат вони можуть розраховувати», - підкреслив ведучий.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Загородній зарезюмував, що на третьому місці йде кандидат Маруся Звіробій від Порошенка. На четвертому Василь Вірастюк.

Нагадаємо для Знай.ua Бізяєв прокоментував загострення на Донбасі.

Раніше Знай.ua публікував заяву Котенкової, що всього в Україні близько 2,7 млн ​​працюючих пенсіонерів.