Подробиці політичного курсу Офісу президента щодо ОПЗЖ повідомив у програмі «Політика навиворіт» військовий експерт і співголова ГІ «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

«Те, що останнім часом відбувається з ОПЗЖ, свідчить про те, що Офіс президента перейшов до тактики фактичного знищення цієї політичної сили», - стверджує Снєгирьов. Хай там як, але, як зазначає експерт, ця тактика стосується лише одного крила партії, інша ж перебуває у цілковитій безпеці.

Він звертає увагу на дивну ситуацію, яка склалася під час зустрічі президента Володимира Зеленського з керівництвом ключових телевізійних каналів країни. Отже, тоді «Інтер» не висловився проти санкцій щодо телеканалів, а, навпаки, підтримав їхнє запровадження. Мовляв, це вже було доволі дивним знаком.

Дмитро Снєгирьов також звертає увагу на той факт, що список українських олігархів, чиї прибутки під час кризи виросли, ідентичний тим іменам, про які президент України сказав, що до них будуть відповідні питання щодо можливості введення санкцій.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Нагадаємо, Себастьянович заявив, що український держапарат треба реформувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що теорія солоних огірків – це ще один політичний міф.