Про причини активізації Петра Порошенка, журналістів Дмитра Гордона та Юрія Бутусова навколо теми «вагнерівців» повідомив у програмі «Що далі» на каналі «Знай24» Михайло Чаплига, політолог, правозахисник та український блогер.

На думку Михайла Чаплиги, ця ситуація не надто стосується Андрія Єрмака. Зокрема, колишній президент України радше цікавиться банками, як він і сам заявляв. Хай там що, але політолог переконаний, що з теми «вагнерівців» вони однозначно мають якусь та й користь.

«Ви хіба не знали, що всі аналітики, експерти, балакучі голови і всі інші їдять Сонце?», - іронізує на цю тему Михайло Чаплига.

Експерт також звертає увагу на те, що Андрія Єрмака, який є співробітником Державного Управління Справами, не можна вважати чиновником. Виникають питання також і до заяв самого Єрмака щодо фейковості цієї інформації. «Значить, фейк. А раз фейк – ми можемо з вами додумати будь-які інші серії», - вважає Чаплига. Тим не менш, це суперечить повідомленням державного керівництва, а них сумніватися, мовляв, не можна.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Бізяєв пояснив, чому план Андрія Єрмака недоцільний.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Чаплига заявив, що влада боїться власний народ.