Україна потрібна Сполученим Штатам Америки, оскільки вона відіграє роль в геополітичних відносинах з Росією.

Про це сказав капітан першого рангу ВМС США у відставці Гаррі Табах в ефірі програми “Романенко Бесіди”.

Гаррі Табах зазначив, що Україна потрібна США, оскільки вона важлива в стосунках з Росією.

"Тому що вона грає роль в геополітичних відносинах з Росією. Росія грає геополітичну роль з Китаєм. Китай тепер у нас друг, при Байдені... Я Китай приводжу в приклад стратегічної геополітичної гри. І Україна грає в цьому роль. Тому одна з речей це те, що Росії Байден не зможе здати Україну. Він не зможе, тому що все-таки у вас народ буйний і антиросійськи налаштований. Вони не захочуть, щоб Росія скуповувала у вас щось. А ось Китаю він здасть", - сказав Гаррі Табах.

Він зазначив, що при Джо Байдені Китай може скупити у України всі головні інфраструктурні артерії і землі.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Яку роль відіграє Україна - а вам, українцям, яка різниця? Ти питаєш, як повернутися до 1990 року - до 1990 року ви не повернетеся”, - додав Табах.

Як повідомляв Знай.ua, Карасьов висунув свої припущення, чому Байден не дзвонить Зеленському.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Якубін зазначив, що не схоже, що Сполучені Штати Америки хотіли б формалізації участі в Нормандському форматі.