У програмі Гаррі Табаха «On target» правозахисник Олександр Кудінов, який займався порятунком військовополонених, розповів про деталі свого полонення.

«Я знав, на що я йду. Було жаль, що від моєї діяльності страждає сім'я, в першу чергу мати. Були люди, які переживали за мене, які ризикували життям і теж потрапили «на підвал», тому що просто хотіли уточнити. Я спочатку вважався безвісти зниклим», - сказав Кудінов.

За словами правозахисника, люди потрапляли до полону, бо просто задавали питання за його прізвищем. Люди ходили тоді і намагалися вирішувати його питання. Вони не знали ситуації, яка відбувалася у правозахисника – його не треба було рятувати. Багато людей, у порятунку яких, взяв участь Кудінов, пропонували викуп, і, навіть, за його словами, сам Коломойський.

«Більш того, я потрапив у полон, як «козел у город з капустою». Мене пускають в камеру, а там 4 людини, які числяться як зниклі безвісти. Двоє з них через тиждень поїхали додому. І до речі, щодо викупу – викуп за мене обіцяв дати Коломойський. А коли я вийшов з полону, у мене на кредитній карті накопичилося 700 гривень боргу, за те, що я вчасно не сплатив. Я написав у ПриватБанк, що я був в полоні і чи можуть вони мені зменшити борг, але банк сказав ні», - розповів Кудінов.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо Знай.ua публікував заяву Снегирьова, що Офіс президента взяв курс на знищення ОПЗЖ.

Раніше Знай.ua поширював прогноз Загороднього, хто стане наступним прем'єр-міністром України.