У програмі «Романенко. Беседы» журналіст, головний редактор сайту «Цензор.НЕТ», Юрій Бутусов розповів про перспективи розвитку армії і війни з Росією загалом.

«У нас армія як частина державного суспільства. Мені здається, що якщо ми хочемо проводити реформи, треба робити речі, які будуть загальні для всіх. У першу чергу треба дати визначення категоріям, якими ми оперуємо. Починати треба завжди з доктрини, в будь-якій справі. Я думаю, що, навіть, «95 квартал» починався з певного бачення, що вони збираються робити», - зазначив Бутусов.

На думку журналіста, щоб щось змінити в армії, треба ввести доктрину «ведення війни», бо зараз триває війна на Донбасі і, за актуальною перспективою вона, не скоро закінчиться.

«Ніяких покращень, змін та примирень не проглядається взагалі. Навпаки, Путін заявив, що йому дуже заважають «квазідержави», які створенні на уламках СРСР. Тобто, Росія нас не розцінює навіть як рівноправного партнера у перемовинах», - підкреслив Бутусов.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На думку гостя програми, через усі наявні чинники слід очікувати довготривалу війну. Також, він додав, що треба розуміти, для чого ми воюємо, які ми маємо переваги і як ми можемо досягти перемоги.

Нагадаємо, Знай.ua публікував заяву Снєгирьова, що Офіс президента взяв курс на знищення ОПЗЖ.

Раніше Знай.ua поширював, що Тарас Загородній припустив, хто стане новим прем'єр-міністром України.