У програмі «Чаплыга. Без вопросов» Олександр Скиба – голова Вільної профспілки залізничників України Дарницького локомотивного депо і ведучий – політолог Михайло Чаплига обговорили наглядові ради Укрзалізниці.

«Ми всі вже звикли, що коли чуємо «наглядова рада», маються на увазі іноземці, які приїжджають до нас, заробляють тут на порядок більше, ніж президенти найсильніших і демократичних країн, причому за один день роботи. Мені повідомили, що, виявляється, у них є ще корпоративні картки. Тобто, до тих всіх космічних зарплат, що вони отримують, контрактам, соціальним пакетам, у них виявляється ще й по півмільйона гривень на картці, які вони можуть витрачати без контролю», - почав Чаплига і запитав думку Скиби щодо цього.

«Так, я теж маю таку інформацію. Нещодавно в мережі сплив запис прослуховування, де нове керівництво УЗ спробувало «обрубити дармову лавочку» для чиновників з наглядових рад», - відповів Скиба.

Також Скиба заявив що, Українська залізниця зараз знаходиться у стані руйнації. Незважаючи на це, представники наглядових рад і керівники за допомогою корупційних махінацій заробляють великі гроші. А звичайні технічні працівники, які в УЗД зараз в дефіциті, звільняються, бо на свою зарплату не можуть утримувати родини.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua публікував заяву Скиби, що в УЗД корупція незнищенна.

Раніше для Знай.ua Снєгирьов розповів про помилку української делегації.