У якому стані зараз перебуває Укрзалізниця, розповів Олександр Скиба, голова Вільної профспілки залізничників України Дарницького локомотивного депо, у програмі «Чаплига. Без питань».

«Укрзалізниця стала вибиватися з усіх законів логіки за своїм призначенням», - вважає гість програми.

Він вказує на численні проблеми, які зараз відбуваються в установі: некоректне керівництво, відсутність спеціальності з облаштування поїздів, масові звільнення працівників, низькі заробітні зарплати, відсутність слюсарів та інше. «Фактично немає кому працювати», - підсумовує Скиба.

Попри ситуацію руїни, в якій опинилася Укрзалізниця, високі чини, розповідає він, витрачають величезні гроші зі своїх корпоративних карток, наприклад, на помешкання ціною від 200 доларів за добу чи номери в готелях. З іншого боку, прості працівники живуть у звичайних гуртожитках, стан яких залишає бажати кращого.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Чаплига заявив, що свобода від табу утримує суспільство від моралі і принципів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Скиба розповів про корупцію на Укрзалізниці.