У програмі «Що далі?» для каналу «Знай24» футуролог Олексій Толкачов заявив, що Україна готова відбити можливе вторгнення Росії.

«На даний момент Україна здатна відбити навіть саму масивну атаку з боку Росії. Росіяни зараз почали дуже сильно піднімати градус. Те, що у Жириновського на язиці, те у Путіна на розумі. Жириновський знову кричить, що необхідно вторгнутися в Україну і дійти до Львова. Абсолютне мракобісся», - зазначив Толкачов.

На думку експерта, подібне загострення пов'язане з проблемою прісної води в Криму і падінням рейтингу Путіна. Необхідно переключити увагу російського народу від палацу Путіна на інші проблеми.

«Є ймовірність, що Росія почне вторгнення. Але треба розуміти, що зараз у росіян сконцентровано до 40 тисяч особового складу, які можуть діяти у напрямку до України, а цього дуже мало. Україна має близько 40-45 тисяч боєздатних солдатів, які можуть відбити цю атаку», - підкреслив Толкачов.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

За словами гостя програми, при масивному вторгненні Росії – Україна може виставити до 200 тисяч «багнетів».

«Щоб вторгнутися в Україну, Росії буде потрібно до мільйона чоловік. Якщо вони сюди вторгнуться – вони просто потонуть у партизанській війні. Про повноцінне вторгнення говорити складно, тільки якщо Росії знадобиться поразка», - сказав Толкачов.

Нагадаємо, Знай.ua публікував, що Снєгирьов розповів про помилку української делегації.

Раніше на Знай.ua Снєгирьов заявив, що Офіс президента взяв курс на знищення ОПЗЖ.