У програмі «Что дальше?» на каналі «Знай24» футуролог Олексій Толкачов розповів про перспективи та способи перемогти у війні з Росією.

«Ми б навряд-чи могли виграти війну на полі бою, на даний момент. Я вважаю, що перш ніж повертати територію ми повинні виграти інформаційну, психологічну та світоглядну війну з Росією. Ми повинні показати хто Росія по відношенню до Києва. Ми повинні деморалізувати населення Росії, щоб для них поняття війни з Україною стало нестерпним», - зазначив Толкачов.

На думку експерта, треба щоб фактор війни з Україною став аргументом проти режиму Путіна і тоді Росія сама піде з України.

«Я був у повному жаху, коли Гіркіна вигнали зі Слов'янська і дали йому повернутися у Донецьк. Тому що бойові дії у Слов'янську – це в невеликому місті, бойові дії в Донецьку – для мене це вже було розуміння за межею прийнятного. Я вважаю, що необхідно створити такі геополітичні умови, за яких Росія втече сама», - заявив Толкачов.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За словами футуролога, для цього необхідно посіяти деморалізацію всередині самої Росії. Повинна стояти мета – перемога в цій війні, навіть, можливо способом ліквідації Росії, як державного й імперського суб'єкта.

Нагадаємо, Знай.ua публікував заяву Толкачова, що Україна готова відбити можливе вторгнення Росії.

Раніше Знай.ua поширював заяву Толкачова, що якщо Росія не буде знищена, то в довгостроковій перспективі ця війна повториться.