У програмі «Романенко. Беседы» російський політик-опозиціонер, бізнесмен і економіст Дмитро Некрасов розповів про протести Навального з економічної точки зору.

«У Росії вже 7-8 років йде плавне скорочення доходів. Очевидно, що це впливає на соціальне самопочуття, в тому числі на рівні агресії, яка може вихлюпуватися в різних напрямках. Тобто, якщо особисті одержувані гроші скорочуються, то люди себе почувають гірше і починають когось звинувачувати, але зовсім не обов'язково, що вони будуть звинувачувати чинну владу: хтось звинувачує в цьому Америку, хтось Путіна, хтось Навального. Звичайно, це створює якийсь фон», - зазначив Некрасов.

На думку економіста, люди, які виходять на протести Навального, не ті люди, які виходять через якусь незадоволеність в добробуті. Вони виходять заради прав, демократії і т.д.

«Я думаю, якби економічна ситуація була кращою, все одно б ті ж самі люди виходили. Тому що, це люди, які хочуть чесних виборів і відсутності правового свавілля», - підкреслив експерт.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Некрасов додав, що люди, які підтримують Навального, у більшості не бідні. Бідні частіше є соціальною базою Путіна, ніж середній клас.

Нагадаємо, Знай.ua поширював, що Харебін заявив, що турборежим в Раді змінився турборежимом з підняття рейтингу.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Левченко розповів про негативні зміни в житті кримчан після анексії.