Віктор Андрусів, громадський діяч, кандидат політичних наук, аналітик і публіцист, виконавчий директор Київської школи державного управління імені Сергія Нижнього, розповів в ефірі програми «Романенко. Бесіди» про діяльність цієї школи та людей, які в ній навчаються.

«У нас в школі дуже великий наплив людей. Їх можна розділити на кілька категорій. Зокрема, це бізнесмени та менеджери компаній. Інтерес вони проявляють тому, що люди, які досягли успіху в бізнесі, розуміють, що можуть піти в політику. У бізнесі ти рано чи пізно впираєшся в стелю. Малий і середній бізнес не йде в політику, щоб красти, у нього немає такої логіки», - вважає Андрусів.

За його словами, такі люди розуміють: потрібно починати готуватися. У них є досвід - як правило, це аж ніяк не студенти, а люди зрілого віку. Цю групу складають малий і середній бізнес і топменеджмент великих компаній.

«Інша група - це чиновники середнього рівня і місцевого самоврядування. Вона теж досить численна. Чиновники розуміють, що потрібно ставати конкурентоспроможними, щоб піднятися трохи вище», - зазначає політолог.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, Віктор Андрусів заявив, що громадянське суспільство в Україні розвалено і не може самоорганізуватися.

Також він висловив думку, що змінити ситуацію в країні на краще допоможуть амбіції чиновників середньої ланки.