На питання, наскільки ефективними виявилися санкцій проти Російської Федерації, відповів Марко Міхкельсон, естонський політичний діяч і журналіст, у програмі Яніки Мерило «Суб’єктивно з Янікою Мерило».

«Санкції – це ж метод дипломатії», - пояснює естонський політичний діяч дії світової спільноти проти Росії. Мовляв, це перший крок, аби показати невдоволення та незгоду з порушенням міжнародного права. Зокрема, Російська Федерація порушила його вже вдруге: вперше ще у 2008 році щодо Грузії, удруге - у 2014 році щодо України. Так, США, Євросоюз та інші країни притримуються політики введення санкцій вже 7 років.

Міхкельсон переконаний, що цими діями Російська Федерація хоче встановити свій тотальний та абсолютний вплив на території тих країн, що раніше були частинами Російської імперії. З іншого боку, такий процес не може відбутися скоро, але амбіції є. «На цій континентальній імперії, де кругом була Російська імперія, йде в минуле болісно». – зазначає експерт і додає, що війна на Донбасі – цьому приклад.

Нагадаємо, Некрасов розповів, як працюють споживчі алгоритми.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Міхкельсон розповів про глибоке коріння агресивної політики Росії.