Підполковник СБУ Андрій Дубовик у програмі Геннадія Друзенка «Конституційна кухня» розповів, як його позбавили пенсії.

«Я не знаю, яка може бути зараз мотивація служити. Ну, я розумію тих, хто служить в департаментах… Вони ж ще за часу свого перебування на службі собі роблять якісь там запаси, скуповують якісь бізнеси, які потім оформлюють на жінку, дочку, тещу. І їх оця пенсія мало турбує. Але більшість (90%) чесних людей, хто носять погони, не будуть, не можуть і не хочуть забезпечити собі пенсію таким шляхом, бо вони чесні люди. І як виживати їм?», - обурився Дубовик.

Він також розповів, як написав лист щодо своєї пенсії міністру соціальної політики. Це було ще за уряду Олексія Гончарука.

«Вона мені написала… Що моя велика пенсія, котру мені нарахували… 2016 рік, це було 17 тисяч гривень. Вона «підриває економічні устої нашої держави і згідно закону про державну безпеку і так далі»… Те, що я вимагаю свою пенсію, то я підриваю фінансові устої. В неї зарплата була за 200 тисяч гривень. Це не підрив?!», - каже підполковник СБУ.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Дубовик додав, що написав вже другий лист, тепер на президента України.

«Він його навіть читати не буде… Я подивлюся, яка відповідь буде на це звернення. Якщо воно буде «під копірочку» точно таке, тільки дату поміняють… Я тільки посміюся», - сказав він.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Макаренко пояснив, чому в Україні діра в бюджеті.

Також Знай.uа повідомляв, що Загородній розповів, які питання можуть бути винесені на референдум.