У програмі «Романенко. Бесіди» юрист-міжнародник Геннадій Друзенко розповів, що до рішення, яке ухвалила РНБО щодо надер, несхвально поставилися і українці, чиїх інтересів воно торкнулося, і США, які розраховували на розбудову демократії в Україні.

«Рішення по надрах зачепило дуже глибокі інтереси українських людей», - зазначає гість програми та додає, що суспільство має певні сили, а також засоби і ресурси. На думку Друзенка, своїм рішенням РНБО повертає владу часів президентства Кучми, ту, яка склалася після «кольчужного скандалу».

Це обурило і Західний світ: ЄС і США, а ті навряд заплющать очі на такі дії. Це негативно відобразиться на партнерстві з Україною, адже, мовляв, ось такого розвиненим державам вистарчає повсюдно у світі. «Вони ж тут демократію будують», - нагадує експерт.

Підсумовуючи, Друзенко зазначає, що ухвалення рішень, які заперечують державні інститути радше хап, але чим це обернеться в майбутньому, знати не можна.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Карижський заявив, що в Україні досі існують радянські гасла.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Дацюк прокоментував роботу РНБО у сфері телепростору.