У програмі «Що далі» з Вікторією Панченко на каналі «Знай24» футуролог Олексій Толкачов припустив, що українську армію варто зробити сервісною структурою, а співпраця з НАТО ж дасть необхідну допомогу для її переформування.

Толкачов пояснює, чому НАТО так потрібне Україні. Передусім йдеться про виведення українського війська на зовсім інший рівень – рівень високих стандартів.

Є стимул реформувати цю структуру, викорінити такі негативні явища, як дідовщина, натомість перетворити її на сервісну. «Буде зрозуміло, що генерали - це не прищ на причинному місці, якого всі повинні цілувати в те ж причинне місце», – коментує футуролог. На його думку, генеральське управління – це сервісна структура, а міністр оборони України в такому разі завгосп.

«Дуже багато речей змінилися саме завдяки тому, що ми почали приймати західні, і зокрема натівські, стандарти і підходи», - відзначає експерт. Тим не менш, потрібно розуміти, з ким Україна співпрацює в цій ситуації: зміни не мають йти туго.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Толкачов стверджує, що партнерству України з НАТО бути, адже країна показала свою армію та здобула воєнний досвід.

Нагадаємо, Толкачов пояснив різницю між євроінтеграцією і вступом до Євросоюзу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що вступ до НАТО - безумовна мета нової стратегії України.