Американська журналістка Олена Брегова у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості» розповіла про проблему незаконних іммігрантів в США.

«Ці країни, в яких корупція, ми самі ж платимо за цю корупцію нашими грошима. Ми посилаємо туди 4 млрд доларів і ці гроші йдуть на розвиток наркобаронів, які приганяють сюди біженців. Ви повинні знати, кожен біженець коштує 35 тисяч доларів. За кожного біженця платять», - зазначила Брегова.

За словами журналістки, Америка сама спонсорує країни, з яких йдуть іммігранти. Біженці, у своїй більшості, це члени бандитських угрупувань і наркокартелів. Незважаючи на карантин, біженців в лютому на кордоні накопичилося вже 100 тисяч. Сьогодні число біженців на кордоні США має тенденцію зростати.

«Це приходять так звані діти, яких просто запускають в країну. У них на руках таблички з номером телефону – хтось повинен зателефонувати, там нібито батьки. Ви телефонуєте по цьому телефончику і там говорять – ми давно чекаємо, третій рік чекаємо. Наша країна всіх тепер запустить. Не потрібно чекати», - підкреслила Брегова.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На думку гостя програми, легальна імміграція в США постраждала, бо іммігранти не бачать сенсу в тому, щоб чекати дозволу. У США «просочилися» тисячі дітей від 1 року до 16-17 років. Також журналістка додала, що нелегальних іммігрантів забезпечують фактично громадяни США, які платять податки. Іммігранти, необстежені у плані здоров'я, тисячами нелегально потрапляють до США.

Нагадаємо, Знай.ua поширював заяву Харебіна, що турборежим у Раді змінився турборежимом з підняття рейтингу.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Левченко розповів про негативні зміни в житті кримчан після анексії.