Американська журналістка Олена Брегова у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості» поділилася своєю думкою про Джо Байдена.

«Мені як людині, яка 21 рік прожила в США, дуже добре знайома особистість Байдена. Він 8 років був віце-президентом. Абсолютно «ніяким» віце-президентом він був. Точно також, як просидів 50 років сенатором і не запам'ятався нічим. Його обрала преса, його призначили на цю посаду. Він пішак, він сам нічого не вирішує. Те, що він обмовляється і називає президентом не себе, а Харріс, вже багато про що говорить», - зазначила Брегова.

«Треба дивитися вглиб – що таке адміністрація Байдена? Адміністрація Байдена – це адміністрація, за якою стоїть глобалізм. Той самий глобалізм, який зараз знищує весь світ. Якщо хтось думає, що це якісь теорія змов, то ні, це не теорія змов. Це доведені речі, але нам їх забороняють говорити, бо існує система тієї цензури, яку я не могла уявити», - сказала Брегова.

Гість програми зазначила, що живучи 21 рік в США, вона все ще пам'ятає радянську цензуру. Зараз ж в США йде замах на усі підвалини. На її думку, Америка опустилася на рівень СРСР часів Брежнєва. За Байденом стоять сили, які обіймають керівні посади Америки під його ім'ям.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua публікував, що Бондаренко розповів, як і чому виборці Ющенка перейшли до Тимошенка.

Раніше Знай.ua поширював думку Бортника про ОТЗЖ: це поле не для лідера, а для союзника.