Крім «ковідних» виплат з державного бюджету, передбачається, що доплачувати щось буде і місцева влада. Але наскільки українцям варто розраховувати на ці виплати?

Питання в програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» розглядає співзасновник аналітичного центру «Український інститут майбутнього», директор програми «Міжнародна і внутрішня політика», шеф-редактор аналітичного порталу «Хвиля» Юрій Романенко.

«Де є простір для суб'єктивності, там виникають суб'єктивні рішення. Так було завжди, так буде і тут. Зрозуміло, що люди, які ближче до влади, будуть отримувати якісь виплати. Будь-яка влада заради економії ресурсів завжди намагається, так чи інакше, зменшити витрати. Так що не потрібно сподіватися на ці виплати, якщо ви можете самі розвивати бізнес», - вважає гість програми.

На його думку, сподіватися на нашу державу - річ абсолютно безглузда. Ті ж вісім тисяч гривень простіше заробити, ніж дочекатися їх від влади.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

«Потім доведеться шкодувати, що якийсь Вася, який близький до влади, отримав цю виплату, а ти - ні. Мені здається, життя повинне навчити нас самостійності. Поки ми не привчені самі відповідати за своє життя і не чекати з моря погоди - ми так і будемо йти по граблях», - впевнений Юрій Романенко.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він критично висловився про політичну програму партії «Слуга народу».

Також Романенко вказував на небезпеку трубопроводу з Туркменістану для української економіки.