Політичний технолог, письменник, експерт у сфері політики і виборчих технологій Тарас Загородній у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів, чому президент США Джо Байден не дзвонить президентові України Володимиру Зеленському.

«Це абсолютно така історія, коли демонструють вторинність нашої еліти. Це мені нагадує мужика, якого кинула жінка. Тому що сидиш на дивані, відростив товсте пузо, працювати не хочеш, не хочеш забезпечувати сім'ю... І ти ось сидиш і злишся, і думаєш, а коли ж вона подзвонить. Замість того, щоб подумати, а що в тебе такого, щоб тобі телефонували. І тому ось це ось вторинне очікування дзвінка... Ну, абсолютний маразм, я вважаю. А що поміняє дзвінок від Байдена? Я не розумію», - говорить експерт.

Він підкреслив, що Україна стала більше прислухатися до західних партнерів. «Ми втекли від Москви і при цьому вже слухаємося якихось там третьорядних депутатів з Європи, адміністрацію президента, в тому числі і американську. Так, супердержава, ну і що?», - обурився Загородній.

На його думку, українській владі варто не чекати дзвінка Байдена, а займатися внутрішніми справами країни.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Світ різноманітний. І треба не чекати дзвінка, а зробити так, щоб всі за тобою бігали і обривали тобі телефон з проханням «нумо дружити». Ми повинні розуміти, що для американців ми далеко не в пріоритеті, може бути навіть взагалі ні. Ми для них не в пріоритеті, там навіть Росія не в пріоритеті. У них майже половина пріоритету – це Китай. Тому говорити про те, що подзвонять, не подзвонять... Займайтеся своїми внутрішніми справами. Я не вважаю, що взагалі потрібно чекати дзвінка», - резюмував політтехнолог.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Бортнік заявив, що суспільство втомилося від політики.

Також Знай.uа повідомляв, що Карасьов висунув свої припущення, чому Байден не дзвонить Зеленському.