Співзасновник аналітичного центру «Український інститут майбутнього», шеф-редактор аналітичного порталу «Хвиля» Юрій Романенко в програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» заявив, що виплати ФОПам по 8 тис. грн це «крапля в морі».

«Я б не назвав це подачкою, але це крапля в морі. Для багатьох людей навіть 8 тисяч гривень ці – це дуже суттєво. Особливо в глибинці, де взагалі зарплати маленькі. Так, нехай хоч така допомога є. Але ми розуміємо, що все одно це дійсно крапля в морі, і ми розуміємо, що держава все одно більше нічого не зробить. Тому необхідно до більш гнучких рішень переходити», - вважає експерт.

Романенко дав пораду Офісу президента, народним депутатам і Кабінету міністрів України.

«Давайте більш гнучко підходити до цих питань. Не йти в тотальний локдаун, тому що ми розуміємо, що реально його все одно немає. Ресторани нишком працюють, багато людей нишком працюють, клуби нічні навіть нишком працюють... Все одно це проблему не вирішить, це тільки створює труднощі і можливості для співробітників правоохоронних органів, які «обилечивают» ці всі ресторани, клуби і точки торгові, які працюють», - каже він.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На його думку, держава не знаходиться в тій ситуації, коли вона може вести таку жорстку агресивну політику.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Макаренко пояснив, чому в Україні діра в бюджеті.

Також Знай.uа повідомляв, що Загородній розповів, які питання можуть бути винесені на референдум.