Як змусити Російську Федерацію закінчити 8-річну війну на Донбасі та прибратися з території України?

На це питання у програмі «Що далі» на каналі «Знай24» відповів Тарас Чорновіл, політичний діяч і син дисидента, журналіста і засновника Народного руху В'ячеслава Чорновола.

Говорячи на тему закінчення війни та повернення Україні її території, гість програми вважає за потрібне наголосити, що саме так повинна вчинити Росія зі свого боку. «Але одна справа говорити: “Ми вимагаємо від Росії...”, і далі повинен бути список дій», - попереджає він. Насправді ж потрібно розуміти, що в міжнародно визнані кордони України входить і АР Крим.

Та очікувати мирного повернення півострова з боку Росії не варто, якщо тільки, вважає Чорновіл, їхня економіка не постраждає через капіталізм. Мовляв, це може бути, але не обов’язково має статися. Окрім того, Чорновіл розуміє, що після теперішнього президента Росії, Володимира Путіна, прийде якийсь наступник, в іншому разі почнеться боротьба за владу. Так чи інакше, і Російська Федерація наштовхнеться у своїй політиці на певні проблеми, які підкосять її.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Всі вимоги України до Росії, стверджує він, є частиною стратегії, яка не має якоїсь секретної частини щодо Криму. «Нагадувати світові, твердячи це як мантру: “Росія вкрала український Крим”», - ставить Чорновіл завдання.

Нагадаємо, Левченко вважає, що результати кримського референдуму сфальсифіковані.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Мусієнко назвав ймовірних союзників України в питанні деокупації АР Крим.