Оскільки існує загроза втратити все через ембарго, політтехнолог Тарас Загородній порадив у програмі «Що далі» на каналі «Знай24» Україні вже зайнятися локалізацією виробництва зброї, а також додав, що зараз закупівлі можна робити в Туреччині.

На думку Загороднього, Сполучені Штати має свої інтереси у розвалі українського бізнесу, українських підприємства: у такому разі країна не зможе виготовляти свою зброю та закуповуватиме американську.

З іншого боку, можна почути розмови про закупівлю французьких «Рафаелів» ціною в 4 мільярди доларів. Політтехнолог однозначно заперечує ці чутки, адже в таких покупках немає сенсу. «Локалізація виробництв буде в Україні чи не буде?», - питається він. Найімовірніше, замкнені цикли не передбачаються, лише поставки, які в разі ембарго прикриються. Окрім того, не можна забувати й про те, що Франція – це держава, союзна Росії.

«У нас є під боком більш розсудливий союзник, з яким теж тимчасово збігаються інтереси - це Туреччина», - міркує Загородній. Він нагадує також про ефективність турецьких безпілотників в бою проти Росії в Нагірному Карабасі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Згурець прокоментував ситуацію з виготовленням боєприпасів в Україні.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Загородній припустив, хто стане новим прем'єр-міністром України.