Нарешті реформи припинили «маски-шоу» в Україні у сфері IT, що довго залишалися без покарання, а в певних напрямках спостерігається навіть покращення.

Так заявив у програмі «Суб’єктивно з Янікою Мерило» співзасновник школи “білих” хакерів Cyber School Єгор Аушев.

Аушев відзначає позитивні зрушення у сфері IT сьогодні: «ми не бачимо цих безкарних "маски-шоу", коли вони вриваються».

Цією справою своєчасно зайнялася СБУ, у межах якої, до речі, теж відбуваються реформи. Зокрема у Верховній Раді нарешті з’явилися спеціалісти з розумінням специфіки роботи IT. Хай всі проблеми вирішити вмить не вдалося, але не можна не відзначити й певні покращення в деяких напрямках, навіть із тими ж «масками-шоу».

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Експерт повідомляє також про початок процесу регулювання криптовалюти та щиро цікавиться тим, як це відбуватиметься. «У податковій інспекції буде департамент криптовалют», - каже Аушев. Так, платіж можна буде приймати в євро або в криптовалюті. Тим не менш, працівники державних установ самі зізнаються в тому, що не розібралися із процесом.

Нагадаємо, Аушев пояснив, як формується ціна на біткоїн.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Толкачов назвав біткоїн спекулятивним товаром.