В Україні існує серйозна проблема безкарності високопосадовців. Так заявив політолог Олексій Толкачов у своїй програмі «Толчок».

Експерт згадує, що ще в часи Помаранчевої революції 2004 року, до речі, до організації якої він також доклав свою руку, сподівався і дійсно був переконаний, що проти Кучми почнеться якийсь процес і той отримає своє покарання. Але сподівання та переконання так і не справдилися. «Спроби порушити кримінальні справи були зам'яті». Отже, по-перше, колишній президент України залишився не покараним, а, по-друге, соцопитування навіть показали, що населення почало вважати його чи не найкращим із лідерів країни.

Отже, Толкачов закликає не вірити передвиборним обіцянкам політиків. «Марні надії на зміни в країні до тих пір, поки не запрацює механізм контролю і відповідальності», - пояснює політолог. Водночас він радить самим українцям взятися за цю справу: передусім скасувати депутатську недоторканість та розв‘язувати проблему, починаючи із самих верхів.

Нагадаємо, Ягун розповів, як депутати поза службою отримують військові звання.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Бортник розповів, як розуміти протест під ОП 20 березня і хто за цим стояв.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще