З боку Росії спостерігається підвищена активність в переміщеннях військ. Війська РФ групуються біля кордонів з Україною.

Політолог Михайло Чаплига в програмі «Чаплыга. Без вопросов» поділився своєю думкою про суть переміщень військ РФ.

«Для влади і олігархів вигідно «спалити» країну, тому що тоді вони зберігають свої накопичення. Одна біда, не вигідно це тільки народу України, тоді нам стане дуже боляче, і ми можемо втратити власну країну, про що, до речі, прямим текстом сказав Хомчак», - зазначив Чаплига.

Ведучий підкреслив, що ймовірно це все позиційна війна, а також, на думку експерта, Росії не вистачить ресурсів для захоплення і утримання влади в Україні, хоч і Україна з точки зору військового потенціалу слабкіше.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

«Всякий сценарій на будь-якому етапі може бути залишений, і буде кинутий новий сценарій. У цьому величезний ризик того, що ті, хто керують «цим літаком» і прораховують лише на один крок вперед, можуть зіткнутися з тими, хто прораховує на 100 кроків вперед», - сказав Чаплига.

На думку політолога, Росія, ЄС, США і Британія для реалізації своїх інтересів використовують нейтральну територію, тобто Україну. Від чого власне і страждає український народ.

Нагадаємо, Знай.ua публікував заяву Чаплиги, що свобода від табу утримує суспільство від моралі і принципів.

Раніше для Знай.ua Снєгирьов розповів про помилку української делегації.