В одному з університетів Англії встановили пам'ятник шведській екоактивістці Греті Тунберг за 33 тисячі доларів. На думку засновниці ГО «Потужні екосистеми майбутнього» Юлії Домбовської, людина повинна робити добрі справи не для того, щоб їй ставили пам'ятники.

Про це вона заявила в програмі «Что дальше» на каналі «Знай24».

«Пам'ятник – це завжди добре, але ми прекрасно розуміємо, що людина повинна це робити не для того, щоб поставити в кінцевому підсумку їй пам'ятник», - каже Домбовська.

Експерт додала, що корупція є скрізь, і з цим треба боротися спільними зусиллями.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

«Я думаю, що кожен проект, який реалізовується або Америкою, або Європою, або хто б там не допомагав... Скрізь є корупція. З цим теж потрібно боротися. Зрозуміло, що виділяли один бюджет, витрачається інший. Було б добре, щоб це все контролювалося на вищому рівні. І я сподіваюся, спільними зусиллями ми з цим теж можемо поборотися», - резюмувала вона.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Макаренко пояснив, чому в Україні діра в бюджеті.

Також Знай.uа повідомляв, що Загородній розповів, які питання можуть бути винесені на референдум.