Український активіст, журналіст, політик, ветеран Ігор Луценко у програмі Віктора Тарана «Таран VLOG» пояснив, чому влада намагається дискредитувати ветеранів.

«Ветерани найбільш активні. Вони лізуть туди, де небезпечно, в тому числі небезпечно з точки зору закону, і потерпають від цього. Кажуть, що мають же повернутися люди з фронту та наводити тут лад. Вони повертаються і наводять як можуть. А лад не наводиться, лад вважає, що це посягання саме на державний лад і тому дуже жорстко реагують. І велика кількість тих, власне, на кому наша держава тримається, абсолютно виправдано вважають ветеранів своїми ворогами. Це те, що називається екзистенційна ворожнеча», - каже активіст.

За його словами, ветерани готові жертвувати життям, «щоб комусь було коли-небудь краще».

Політик додав, що силова рать ненавидить ветеранів і навіть без змови дуже ефективно діє проти них.

«Я вважаю абсолютно невипадковим, що така резонансна фігура як Антоненко опинився за гратами. Я думаю, що це був величезний подарунок усім пропагандистам, котрі пропагують проти України як такої. Власне, я цю тенденцію спостерігаю – нас ненавидять, нас намагаються якимось чином репресувати і дискредитувати. Це те, що ідеально з точки зору кримінального провадження. Це вирішує одночасно і першу, і другу задачу», - сказав Луценко.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, що Макаренко пояснив, чому в Україні діра в бюджеті.

Також Знай.uа повідомляв, що Загородній розповів, які питання можуть бути винесені на референдум.