Президент Асоціації платників податків України, член Наглядової ради Української Ради Бізнесу Грігол Катамадзе заявив, що в результаті дослідження фіскальної безпеки України було виявлено 243 загрози.

Про це він розповів під час виступу на форумі «Україна 30».

За його словами, таке дослідження було проведено вперше за сучасну історію України. У дослідженні, що тривало 2 місяці, взяли участь понад 7 тисяч представників Державної податкової служби, Державної митної служби, Державної фіскальної служби, а також представники малого, середнього і великого бізнесу з усіх регіонів країни.

Президент Асоціації платників податків України також нагадав, що український бізнес відчуває постійний тиск. І маски-шоу, які показують на телеекранах, – це лише «поверхнева частина айсбергу». Насправді ж у правоохоронних органів є багато можливостей для тиску на бізнес.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, що Грігол Катамадзе розповів про нову модель розкриття економічних злочинів.

Також Знай.uа повідомляв, що Катамадзе розповів, як зробити Бюро економічної безпеки ефективним.