Внутрішня агресія і ненависть українців один до одного грає на руку Путіну, який зацікавлений в розколі, ненависті і бійці за мовною, релігійною, соціальною ознакою. Початки цієї агресії з'явились значною мірою від ультраправих організацій, в яких була закорінена агентура КДБ. Про це розповів Олесь Доній, журналіст, політик, громадський діяч у програмі «Романенко бесіди» на Youtube.

«Як поступово почали в «Український рух» впроваджувати свастику, у нас не було свастики в 1990-1991 роках, як вона почала там з'являтись, як почало з'являтись схвальне ставлення до Гітлера? Це впроваджувалась через ультраправі організації, і агресія українців один до одного впроваджувалась через роботу російських спецслужб. Та вони працювали не лише з людьми нашої країни. Слова «лібераст» і «телераст» спецслужби спочатку вигадали та вжили їх проти ліберального середовища в Росії, а потім поширили в Україні», - розповів політик.

Доній розповів, що таким чином європейські цінності, про які ми говоримо, можна було б тут прищепити і вони абсолютно нормальні. Паралельно з Польщею були процеси на початку 90-х, які мали прищеплюватись, але їх відкидали. Ми пішли в інший бік, при всьому тому, що ми боремось з Росією, ми стаємо все більше і більше на неї схожими, внутрішня агресія, консерватизм, «скрєпи», ненависть до всіх.

«Ми стаємо маленькою Росією світоглядно і це, насправді, тупиковий шлях. Ми безперечно залишимося незалежною державою, але вона буде не продуктивна і не перспективна. Тоді звідси всі кадри завжди тікатимуть до більш успішних проєктів. Як зараз масово до 2 мільйонів втекло до Польщі. Це реальність, бо у нас стає не комфортно жити і це дуже прикро», - сказав політик.

Доній заявив, що це дуже прикро, що багатьом людям стає не комфортно жити в Україні, але він усвідомлює, що можна вилікуватись. У нас не поганий народ, просто треба зробити роботу над помилками, як в школі - це робота над собою. Таку роботу можна робити і суспільно, бо нація може як вперед просуватись, так і назад, може бути як прогрес, так і деградація.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«По багатьом аспектам у нас пішов прогрес за цей час, але якщо врахувати, що прогрес у багатьох націй пішов далі, то наше відставання збільшилось, а це означає, що в суспільному розвитку у нас регрес, як не дивно. Тобто, якщо автомобілів і холодильників більше - це технологічний прогрес, але якщо усмішок не більше і ви боїтесь виходити на вулицю - це суспільний регрес», - резюмував політик.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв, зі слів Єфремова, що 400 мільярдів це колосальні гроші, які Китай хоче інвестувати в Іран.

Також раніше, Єфремов розповів, як Китай бореться за першість у введенні технології 5G.