Відомий український журналіст Дмитро Гордон у програмі Гаррі Табаха «On target» розповів, коли і чому вирішив голитися наголо.

«У мене після армії почало випадати волосся (на лобовій частині, - ред.). Не скрізь, у мене скрізь волосся є, а ось тут (на лобовій частині, - ред.) почали випадати. Я так нервувати почав. Я вже в армії, коли дослужував, звернув увагу, що на подушці волосся залишається. Думаю, що це таке... І так я комплексував, кошмар. Потім поголився наголо, потім відростив – все одно випадали», - каже журналіст.

За його словами, поголитися налисо йому порадив його друг, російський музикант Олександр Розенбаум.

«Він сказав: «Бабуся мені говорила – лисий чоловічий череп завжди гарний. Побрий наголо голову, перестань морочитися». І я на наступний день поголив наголо голову і відтоді голюся наголо завжди. Це було в 1997 році, 24 роки тому», - розповів Гордон.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, що Бортник заявив, що суспільство втомилося від політики.

Також Знай.uа повідомляв, що Карасьов висунув свої припущення, чому Байден не дзвонить Зеленському.