Дмитро Гордон за свою журналістську кар'єру записав понад тисячу інтерв'ю з відомими політиками, артистами, поетами, письменниками, художниками, режисерами, громадськими діячами, спортсменами та іншими видатними особистостями. Але він не може назвати своє найкраще та найгірше інтерв'ю.

Про це журналіст розповів у програмі Гаррі Табаха «On target».

За його словами, у нього багато улюблених інтерв'ю, тому він не може виділити лише одне.

«У мене вже взято понад тисячу інтерв'ю. Ви знаєте, що цікаво... Рівень співрозмовників настільки високий, що таких (улюблених, - ред.) інтерв'ю багато в силу того, що співрозмовники грандіозні. Я ніколи не говорю про себе в даному випадку, тому що а чого б я вартував без співрозмовника?», - каже Гордон.

У той же час він зізнався, що є інтерв'ю, які йому не подобаються.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

«Були такі інтерв'ю напевно. Не напевно, а точно були. Я не хочу просто називати прізвища, ображати людей... А може це я їх не розговорив, а може моя вина тут. Я починаю завжди з себе. Значить, я не так щось зробив», - резюмував журналіст.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Бортник заявив, що суспільство втомилося від політики.

Також Знай.uа повідомляв, що Карасьов висунув свої припущення, чому Байден не дзвонить Зеленському.