У програмі Гаррі Табаха «On target» журналіст Дмитро Гордон зізнався, що не проти був би взяти інтерв’ю в Андрія Деркача, народного депутата, який, як підозрюють, є російським агентом, що втручався свого часу у процес виборів у Сполучених Штатах.

«Чого тут боятися?», - питається журналіст щодо можливості взяти інтерв’ю в Деркача. Він навіть зізнається, що особисто знайомий із депутатом, але проблема полягає в протилежності їхніх політичних позицій та поглядів.

Щодо інтерв’ю з Ігорем Гіркіним (Стрєлковим), полковником ФСБ в запасі та одним із ватажків самопроголошеної «ДНР», то Гордон обіцяв би провести його «у співдружності з державою», адже той вбивав українських військових і розповідав про це. На його думку, ця фігура знакова, тому що втілює собою все те, що ховається за поняттям «рускій мір», що він пропонує привнести в людську цивілізацію.

Також Гордон розповідає, що його цікавить ідея провести інтерв’ю з президентом Росії, Путіним.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Нагадаємо, Чаплига назвав причини актуалізації обговорення теми «вагнерівців».

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що агресія українців один до одного впроваджувалась через роботу російських спецслужб.