Експерт з питань сектора оборони і безпеки Олег Старіков у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» прокоментував заяву заступника глави адміністрації президента Росії Дмитра Козака про те, що вступ України в НАТО призведе до її розвалу.

«Те, що зараз відбувається... Ось цей весь інформаційний шум і рухи, брязкання зброєю... Вони показують не Україні, але в принципі і Україні в тому числі, але вони найбільше показують Заходу. Як тільки Захід, якщо вирішить дати Україні ПДЧ – буде ще гірший цей весь рух», - говорить експерт.

Він зазначив, що через годину після цієї заяви Козака представник Кабінету міністрів ФРН сказав, що питання з приводу вступу України в НАТО не розглядаються.

«Німці заблокують все що можна. Також ще заблокують угорці і поляки, Ізраїль через свої лобістські можливості... І проголосують вже не тільки французи і німці проти ПДЧ, а проголосують вже країн 5-6», - сказав Старіков.

За його словами, українська влада робить все можливе для того, щоб Україна не вступила в НАТО.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«У нас думають не про розвиток, не реальний вступ в НАТО, а те, щоб в НАТО ніхто не вступав. Тому я завжди і критикую владу – ви робите не для того, щоб ми вступили в НАТО, ви робите все для того, щоб ми туди не вступили. З огляду на ваш низький рівень освіти, світогляду, знань, послужний список...», - підсумував експерт.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Макаренко пояснив, чому в Україні діра в бюджеті.

Також Знай.uа повідомляв, що Загородній розповів, які питання можуть бути винесені на референдум.