Карантин значно знизив зростання економіки і рівень життя українців в цілому. Від карантину найбільше постраждали власники малого та середнього бізнесів та їх працівники.

Журналістка Любов Завальнюк у програмі «Суть событий» на каналі Знай24 розповіла про перспективи виходу з поточної ситуації.

«Що можна зробити? Ну як мінімум, забезпечити можливість кредитування малого і середнього бізнесу за прийнятними домовленостями, піти на діалог з ФОПами, допомогти зберегти малий і середній бізнес. Але ні, натомість у нас ФОПам дали 8 тисяч і послали їх до місцевих рад», - зазначила Завальнюк.

За словами журналістки, скоро на Майдані протестуючих ФОПів стане так багато, що вони вишикуються в чергу. Тим часом, колосальним темпом нарощується борг. Грамотна система кредитування дозволила б багатьом ФОПам зберегти свої бізнеси, що у свою чергу забезпечило б поповнення бюджету.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

«Але є слабка надія, яка вмирає останньою, що зростання цін на ринку металу і зерна дозволить привести в країну трохи валютної виручки і так стримати курс гривні. А про формування додаткової вартості всередині країни і про програми підтримки промисловості та підприємництва і мови немає», - підкреслила ведуча.

Нагадаємо, Знай.ua публікував розповідь Котенкової, як можуть зрости ціни на проїзд в громадському транспорті.

Раніше Знай.ua поширював заяву Котенкової, що МВФ наполягає на тому, щоб досягти балансу на ринку.